Георги Иванов-Геша: Сърцето ми остана в Балчик, има варианти пред мен за Първа и Втора лига

Добри Атанасов Добри Атанасов

В интервю а Дарик радио и dsport вече бившият треньор на Черноморец Бч Георги Иванов - Геша разказа за причините за отказа от участие на тима във Втора лига. Той разкри отборите, в които са преминали повечето от опитните футболисти в тима и говори за своето бъдеще. Георги Иванов не скри, че има опции пред него за Първа и Втора лига. В момента се е усамотил за 2-3, за да "избистри главата си" и прецени къде точно ще продължи треньорската си кариера.  

"Случи се нещо наистина доста неприятно. Тази криза, която удари България с този коронавирус много сериозно се отрази на общините и то на морските такива, тъй като туризмът там най-силно пострада.Морските общини чувстват огромни затруднения. Няма туризъм. Хотелите са празни. Разговарях с кмета няколко пъти. Приходите са изключително намалели. Затова бе предприето това действие-отборът да продължи да съществува, но във В група. Там разходите са значително по-малко и по този начин клубът ще се съхрани по някакъв начин. Надявам се, когато се нормализират нещата, отборът отново да се завърне в професионалния футбол. Сърцето ми остава там. 6 години в Балчик не са малко".
Той говори и за бъдещето си.
"Какво ще става с мен оттук нататък? Има няколко пътя, по които мога да тръгна. В следващите 3-4 дни ще помисля и ще преценя. Искам да избера това, което за мен ще е най-добре. Пред мен има варианти и за Efbet лига, и за Втора лига. Затова в момента съм извън Варна на едно място за 2-3 дни, за да се усамотя без семейството ми, да си избистря главата и да взема точното решение".

Геша говори и за новите тимове на по-опитните футболисти от Черноморец Бч. Част от тях продължават кариерата си в Локо ГО, Добруджа и Спартак Варна.

"От нашия отбор 6-7 души продължават с професионалния футбол. Владо Мирчев, Виктор Митев и Християн Христов - Острието са в Локомотив ГО, Цветан Илиев и Дони Дончев са в Добруджа".

Чуйте цялото интервю с Георги Иванов-Геша в приложения звуков файл. 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук