Новият спортно-технически директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов – Гонзо заяви, че отборът има амбиции за още по-големи успехи.

„Преди няколко дни се срещнахме с г-н Крушарски и той ми отправи покана да присъствам на мача между Локомотив Пловдив и Страсбург“, коментира Гонзо пред Dsport.bg и Дарик радио.

„След мача се видяхме с треньора и той ми отправи това предложение да заема поста на спортно-технически директор. За мен е чест и удоволствие да се върна в родния ми клуб. Локомотив постави една добра основа със спечелването на купата, с мачовете, които изигра в евротурнирите и доброто представяне в Лига Европа“, добави той.

„Смятам, че винаги има къде малко повече да се подобрява. Бруно Акрапович върши перфектно своята работа. Футболистите, които са в отбора имат самочувствие и качества да мислят за нещо по-сериозно, а то е класиране отново за участие в Лига Европа“, продължи новият спортно-технически директор на Локомотив.

„С Акрапович си казахме неща, които остават между нас. Смятам, че той е един честен и коректен човек.“

„Заслугата е изцяло на ръководството на и на Христо Крушарски, който осигурява тези условия. Отбор не се гради от днес за утре.“

„Аз нямам нито желанието, нито амбицията да се меся в работата на Акрапович. Аз искам да му помогна той да работи по-спокойно.“

„Футболистите са гладни за успехи, което е най-важното. Отборът има още по-голям потенциал и имаме амбиции за по-големи успехи“, каза още Георги Иванов.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS