Временно изпълняващият длъжността национален селекционер Георги Иванов говори на летище Варна преди заминаването на отбора за Гибралтар. Най-интересното изказване от него дойде на въпроса за обсъжданите имена за нов национален селекционер.

„Не съм искал да бъда национален селекционер. Така се случиха нещата. Загубихме и Ясен Петров напусна. Изпълкомът е обсъждал някакви имена. След тези два мача ще обсъдим с президента кой да бъде селекционер на национал. Обсъдени са 20-30 човека. Има 600 треньори с лиценз. Ще избираме. Колко са качествени е друга тема“, каза Гонзо.

„В двата мача отиваме за победа. Нямаме друга алтернатива. Трябва да изглеждаме по различен начин от двата мача, които изиграхме. Нормално е да е тежко като изгубиш така, но всички сме професионалисти. Хубавото е, че след като приключи един мач, идва друг. Отборът не игра добре срещу Северна Македония и Грузия. Това ще се опитаме да променим. Ще направим така, че футболистите да изпитват удоволствие да играят футбол. Тези два мача бяха мъка не само за тях, а и за хората, които гледаха. Повече националния отбор няма да играе по този начин. Категорично мога да го заявя.

„Няма други проблеми. Доминик Янков и Ради Кирилов ги освободихме, тъй като имат травми. Опитаха, но не успяха да се възстановят.. Опитахме, но не успяха. Йомов все още има проблеми в глезена, но отшумява. Някои ще получат почивка“, завърши Гонзо.

Прокурорски проверки за черно тото в българския футбол, мач на Левски също е в кюпа

Шефът на НАП: Ако Левски не плати, няма да го има

Шефът на НАП: Ако Левски не плати, няма да го има

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS