Бившият национал Георги Пеев, който ще вземе участие в благотворителния мач, организиран от Стилиян Петров, благодари на Петров за поканата и апелира да има повече такива инициативи.

"Благодаря на Стилиян за поканата в тази кауза, която е наистина невероятна. Ще апелирам да не е единствената такава, а занапред да се продължи с такива. Хората имат нужда от помощ и от вяра. Стилиян беше истински капитан. Всички го чувствахме. Имах увереност само от това, че присъстваше до мен на терена. Преминал е през тази битка и знае какво трябва да се очаква от всяка следваща фаза", каза Пеев. 

"Бях шокиран от новината за Пепи Хубчев. Той е биткаджия, мълчалив и скромен. От сърце ще му пожелая да се справи с тази битка", сподели той относно новината, че и Хубчев се бори с коварната болест. 

"Ще се постараем да забавляваме хората, да ги направим щастливи в този ден, да дарят повече средства занапред и хората, които имат нужда от помощ да я получат. Тук сме едни от най-слабите в нашия отбор, но се надяваме да компенсираме с майсторство. Сложно е да играеш срещу действащ футболист, Краси да не ме търси зад гърба срещу Ашли Йънг. Преди две години във ветераните играхме с един отбор, няма смисъл да му казваме името, победихме ги със 7:2, вкарах два, спрях да играя в 30-ата минута, защото ми стана неудобно от възрастните съперници в противниковия отбор, Стенли ми каза: „Щом е на терена, мачкай го“", завърши Пеев. 

Балъков за Хубчев: Стилиян се пребори, очакваме и той да се пребори (ВИДЕО)

Петър Хубчев се бори с коварна болест, Стилиян Петров призова за подкрепа към бившия защитник

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS