Георги Самуилов с благодарствено изявление

dsport.bg

Собственикът на Ботев Пловдив Георги Самуилов даде изявление пред клубния сайт на "канарчетата", в което изказва своите благодарности към министър-председателя Бойко Борисов и кмета на Пловдив Здравко Димитров за отпускането на 25 милиона лева, предназначени за стадион "Христо Ботев".

Ето и цялото обръщение на Самуилов:

"От името на ПФК Ботев и като негов президент изказвам огромна благодарност към решението на г-н Бойко Борисов и правителството на Република България за отпускането на 25 млн. за довършването на проекта за най-голямата мечта на всички ботевисти - стадион „Христо Ботев“.

Изказвам своите благодарности и към кмета на град Пловдив – г-н Здравко Димитров, за положителното отношение към нашия Клуб и вижданията му за цялостното развитие на спортната инфраструктура в града.

Отправям покана към „жълто-черната“ общественост в съботния ден от 11:00ч. за среща с приемиера на Република България - г-н Бойко Борисов, която ще се състои в нашия дом – стадион „Христо Ботев“.

С уважение,
Георги Самуилов

Правителството отпусна 37 млн. за футбола в Пловдив

Кметът на Пловдив: 25 млн. лева отиват за "Христо Ботев", а 12 млн. за "Лаута"

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук