Главоболия за Лампард преди реванша с Байерн

Мениджърът на Челси Франк Лампард има сериозни главоболия преди реванша от осминафиналите в Шампионската лига срещу Байерн. Кристиан Пулишич и Сесар Аспиликуета ще пропуснат двубоя. Те получиха травми в адукторите по време на финала за Купата на Англия, загубен с 1:2 от Арсенал.

Челси гостува на германския шампион на 8 август, като изостава с 0:3 след първата среща на „Стамфорд Бридж“. „Не знам до каква степен са контузиите. Но знам за адукторите на Аспи и Кристиан – те ще преминат скенери през следващите няколко дни. Със сигурност няма да бъдат готови за следващата седмица“, потвърди Лампард.

"Сините" понесоха още един удар в края на срещата, когато Педро, заменил по-рано Пулишич, също напусна терена с травма, но на носилка и с кислород, като съмненията са за извадено рамо. Испанецът ще заиграе в Рома от следващия сезон.

"Вероятно става въпрос за рамото, не успях да говоря с него. Разочарован съм, той е невероятен и ни служи дълго време, това би бил тъжен край на кариерата му тук", каза още Лампард.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още