Гоце Делчев приема топ аматьорите от цяла България

| Тенис

След една седмица семейната тенис и СПА верига Уикенд тур ще събере любителите на тениса и техните близки за поредното си уикенд приключение – Uva Nestum Open II. Турнирът ще се играе от 25 до 27 октомври в 5-звездния Uva Nestum Wine & SPA, който се намира до Гоце Делчев и е заобиколен от четири величествени планини.

Програмата започва с тренировки и аклиматизация на 25 октомври, петък. В събота ще се играят мачовете в групите, като всички участници имат гарантирани най-малко три срещи. В неделя е ред на елиминациите и награждаването на шампионите. Настилката е изкуствен клей, а форматът на игра – тайбрек сет до 6.

Uva Nestum се слави с отличното си вино, произведено от грозде от 17 декара собствени лозя. Храната в комплекса е натурална, а продуктите са от собственото стопанство и от селектирани местни производители. Затова освен тениса акцентът в програмата ще бъде виното. Състезатели и приятели ще дегустират вина в бутиковата изба Uva Nestum и ще правят винени терапии и масажи в уникалния СПА център. За свежестта им след дегустациите и мачовете ще се погрижи минерална вода „Девин“.

През пролетта в първото издание на Uva Nestum Open за годината шампион при мъжете стана Веселин Димитров, който отстрани последователно първия и втория поставен в схемата. При дамите триумфира Йоана Андреева. Следващия уикенд до Гоце Делчев се очакват оспорвани мачове и приповдигнато настроение.

Последният турнир на Уикенд тур за годината ще се проведе от 8 до 10 ноември в Hot Springs Medical & SPA Hotel в село Баня до Банско. Повече информация за Weekend Tour и за състезанията на веригата можете да научите на www.weekendtour.bg.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още