Гоцев: Мачът с Гърция е вече в историята, подготвяме се за Румъния

Габриел Талви Габриел Талви

Централният блокировач на България Светослав Гоцев сподели какво мисли след победата на България с 3:0 гейма срещу Гърция. Той е очаквал да има напрежение, но най-важното за него е постигнатата чиста победа. Според Гоцев не трябва да се гони чиста победа на всяка цена срещу Румъния, а по-скоро да се фокусира максимално върху играта на националите и по този начин победата ще бъде постигната.

Цялото изявление на Светослав Гоцев:

„За първи мач очаквах да има напрежение, така и стана. Първият гейм бяхме по-изнервени. Играхме в 14:30 (местно време), което е необичаен час за нас. Важното е, че тръгнахме с 3:0. Видяха се и хубави неща, видяха се и такива, които трябва да изгладим през следващите дни. Така или иначе този мач е вече в историята и се подготвяме максимално добре за мача с Румъния утре".

Гоцев бе попитан за очакванията му за мача с Румъния и той сподели:

„Не мисля, че трябва да си поставяме някакви ултиматуми да бием 3:0 или нещо от сорта, трябва да играем добре, да гоним нашата игра, да я подобряваме и от там насетне резултатът ще дойде от само себе си“.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още