Големите спортни вестници в Испания се обединиха в борбата с коронавируса

| Спорт

Под слогана #NuestraMejorVictoria (Най-голямата ни победа), четирите големи национални спортни всекидневника в Испания обединиха силите си в исторически общ брой, с който целят да съберат средства в битката срещу пандемията от коронавирус.

Много спортисти ще допринесат към кампанията като сред тях са Рафа Надал и Пау Гасол, които са основната движеща сила зад инициативата и които дават ексклузивни интервюта за броя, която бе публикуван в понеделник.

В него има още материали в много испански спортисти като Марк Маркес, Алехандро Валверде, Карлос Сайнс, Юлен Лопетеги, Серхи Бругера, Фелисиано Лопес и други.

#NuestraMejorVictoria е кампания на „Червения кръст“, която има за цел да събере средства за здравната система на Испания и семейства, които са засегнати от кризата с Covid-19 в страната. Целта е да се съберат 11 милиона евро, с които да се подпомогнат 1,35 милиона души в нужда.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още