Гонзо: Дойде един човек и ни взе победата

Не мога да си представя международен съдия да свири така

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов – Гонзо също се оплака от съдийството. „Смърфовете“ допуснаха поражение с 1:2 у дома срещу ЦСКА, а арбитрите направиха някои много спорни отсъждания, които бяха в ущърб на пловдивския тим. Според Георги Иванов „един човек е дошъл и е взел победата от Локомотив“:

Късна драма в Пловдив, Али Соу донесе скъпоценна победа за ЦСКА

„Ядосвам се, че дойде един човек, който ни взе победата. Трябва да поздравя футболистите, предвид това, че някои от тях бяха играли малко време през целия сезон, показаха добри неща. Смятам, че нямаше дузпа, отмениха ни гол, това повлия на изхода на мача“, коментира спортният директор на „черно-белите“.

„Разбира се, че поставихме треньора под напрежение предвид това, че първо бяха петима човека, след това излязоха нови четирима болни от COVID-19. Футболистите, които днес влязоха, се справиха. Пак казвам, че не може да си представя международен съдия да свири по този начин”.

„Защо да няма празненства? Не разбирам. Заразата в отбора не е дошла от празненствата за спечелването за Купата на България. Имам вътрешна информация и не е от празненствата, защото много други щяха да бъдат заразени от отбора. Става въпрос за една дискотека. Така че, ако някой има претенции, нека да затворят дискотеките“, завърши Георги Иванов.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още