Гонзо: Сираков има авторитет, Левски го чака добро бъдеще 

| БГ футбол, Левски

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов сподели, че Левски го чака добро бъдеще с Наско Сираков начело. Бившият нападател на "сините" заяви пред колегите от БНТ, че легендата има безспорен авторитет, с който може да накара всички в клуба да работят, като едно цяло.

"Левски показа, че има фенове, които обичат отбора. Спасението се дължи на хората, които отделяха от залъка си, за да помогнат. Хората застанаха зад Наско Сираков. Познавам го и знам какъв ръководител е. Аз съм се учил от него. Ако намери финансиране и помощ от феновете - Левски ще успее. Клубът има добро бъдеще с него. Левски има нужда от добри професионалисти. Той е мотиватор и с безспорния си авторитет ще може да накара всички в клуба да работят, като едно цяло", обясни Гонзо.

Той коментира и предстоящото подновяване на родната efbet Лига, като сподели, че се надява дългата пауза да не се отрази на физическото състояние на играчите.

"Никой не знае как ще изглеждат футболистите след 2 седмици тренировки, но 2 месеца стоене у дома. Купата и второто място са напълно постижими. Готвим се. Пандемията ни хвана в момент, в който изграждахме отбора. Никой не може да прави далечни прогнози. Дано да няма сериозни контузии", каза Иванов.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още