Градев посочи човекът, който може да оправи българския футбол

Призова за издигане на обща кандидатура

dsport.bg

Адвокатът по спортно право Георги Градев призова за обединение около Стилиян Петров за президент на БФС. В пост във Facebook той се обърна към всички кандидати за поста начело на футболната ни централа.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Призовавам всички да се вземат в ръце, да се осъзнаят какво правят и какви са им възможностите и да седнем на една маса преди четвъртък и да издигнем една обща кандидатура, която да ОБЕДИНИ И ПОВЕДЕ българския футбол. Има само един достоен човек, който може да оправи българския футбол сега и той се казва Стилиян Петров“, написа Градев.

Той отправи и сериозни критики към останалите кандидати. Ето какво още написа той:

„Крайно време е да си отворя устата, защото съм в потрес от този пошъл театър, който останалите кандидати за президент на Български футболен съюз разиграват пред хората.

Срещу мен са излезли потресаващи фигури, които се криха като мишки до онзи ден и никакви ги нямаше, когато трябваше да защитим изключените клубове пред ММС и да върнем мача с Унгария в София и да отворим стадиона за хората.

С изключение на Бербатов, нито един от останалите кандидати не посмя да каже една лоша дума за управлението на статуквото преди оставката на лицето Борислав Михайлов (те и сега мълчат). Къде бяхте досега? А, да, или ви нямаше на футболната карта (за някой си Манол), или хвалехте царя слънце и направо работихте за него (Гонзо, Касабов, Крушарски и Фатмака)! Жалка история! Тръгнали да оправят футбола сега! Няма как да направим нов бардак със стари шантонерки - аватари на статуквото!

Касабов - роден 1955 г.

Крушарски - роден 1957 г.

Фатмака - роден 1963 г.

Манол - роден 1964 г.

Да не бъркате НОИ с БФС?

Навъдиха се някакви футболни номади, които обикалят страната, за да се запознаят с хората, с които аз работя вече 20 години всеки ден. Не е уважение да се срещнеш с клубовете веднъж преди избори, ако не говориш с тях всеки друг ден и не си даваш телефонния номер.

Нито един от останалите кандидати няма щаб (офис), където да приеме и изслуша клубовете и специалистите!

Нито един от останалите кандидати няма постижение като ръководител на спортна федерация!

Гонзо, Касабов, Крушарски и някой си Манол даже нямат екип. Гонзо го пази областния ръководител в Бургас да не му връчат учебник за 8-и клас. Явно ползва ресурсите на БФС. Касабов само ходи да гледа мачове. Той не говори за програма. Манол някой си ходи с един журналист до него и говори така, сякаш знаем кой е и има къде да му прочетем програмата.

С кого ще управлявате в ИК, господа?

Къде са ви публикувани програмите?

Кога ще направим публичен дебат с вас по проблемите на българския футбол?

Крушарски ни забавлява с поведението си в стил Батето ежедневно. Много ми идва ретро. Не плаща заплати редовно и се бърка в работата на треньорите и директора, но ще управлява БФС!  Той така утре може да каже на Илиан Илиев и Здравко Здравков кой да пази на националния отбор!

Гонзо бил завършил 22-ра гимназия в София през 1994 г. Как? Та той дойде в София през 1997 г.! На 28.11.2001 г., пред Слави Трифонов, Гонзо заяви, че е учил само до 8-и клас. Сега имаме кандидат със съмнителна диплома за средно образование. Това сериозно ли е? Гонзо беше директор на националния отбор, записал най-големият срам в историята на българския футбол!

А какъв е зорът на Бербатов да е президент на всяка цена? Ако той спечели, кой ще общува с хората утре? Той ли? На кой номер да му се обадят? Кой ще води експертните разговори с държавата, общините и чуждестранните институции? Човек трябва да е наясно с възможностите си и да отстъпи, когато има по-добри от него“.

Георги Градев представи своята програма за развитие на българския футбол

Манол Иванов: Правихме анализи, може да няма кворум на Конгреса (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още