Граничните власти в САЩ: Кубрат Пулев е искал да влезе с туристическа виза, а не работна

| Бойни спортове, Спорт

Граничните власти на САЩ обявиха пред колегите от bTV, че Кубрат Пулев е опитал да влезе в страната с туристическа виза, а не работна. Поради тази причина той е напуснал Щатите на 22 февруари в 21:30 часа вечерта.

Пулев: Не съм депортиран, намирам се в САЩ

Както е известно вчера се появиха информации, че Кобрата е бил депортиран от Щатите, тъй като е имало проблем с визата му. Българският боксьор е бил спрян на летището, след като се е опитал да се качи на полет от Чикаго до Лас Вегас, където да гледа мача между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Пулев категорично отрече тези информации, като заяви, че се намира в САЩ, като единственият проблем, който е имал е с багажа, а не с визата.

Популярен журналист: Кубрат Пулев бе депортиран от САЩ

"Известният български боксьор Кубрат Пулев е пристигнал на международното летище "О'Хара" в събота, 22 февруари. Господин Пулев е предоставил негова туристическа виза и е информирал служителите, че получава приходи от промотиране и боксови мачове в САЩ. На господин Пулев му е отказан достъп заради неточна виза и той напусна САЩ на 22 февруари в 9:30 ч. вечерта", се казва в съобщението на гранчините власти в Щатите.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още