Грешката се оказа вярна – Ферлан Менди също се забърка в сериозен скандал

dsport.bg

След като Едуар и Ферлан Менди изразиха недоволството си от факта, че някои медии в Англия и Франция ги объркаха с Бенжамен Менди, който е с 6 обвинения за изнасилване и едно за сексуален тормоз, се оказа, че левият бек на Реал Мадрид Ферлан също не е особено чист.

Френският разследващ журналист Ромен Молина твърди, че през 2018 година Ферлан Менди е избутал жена, след което я е изритал в главата, след което ѝ е показал генеталиите си. В следствие на действията му, тя се е оказала със сцепена глава.

Освен това, той е имал и сериозни проблеми с алкохола. Той дори е бил хващан да шофира пиян по време на престоя си в Льо Авър. Според Молина, Ферлан Менди не поддържа връзка и със семейството си. Той не е разговарял с майка си повече от три години, а цялото семейство е разорено. Въпреки това, той не помага финансово, макар да получава голяма заплата от Реал Мадрид.

От ръководството на Олимпик Лион са били наясно с проблемното му поведение, като са разговаряли с френските медии, които са знаели, като са ги помолили да не разпространяват информацията. Основната цел е била той да бъде продаден на Реал Мадрид.

Самият Ромен Молина признава, че се е свързал с няколко големи медии в различни държави, но никоя не е искала да отрази случая от страх.

Едуар и Ферлан Менди се обидиха на медиите – бъркали ги с Бенжамен

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ