Григор Димитров се включи в кампания на ЕК за борбата с коронавируса

| Тенис, Спорт

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се включи в кампания, която има за цел да събере средства в борбата с короновируса. Инициативата е организирана от Европейската комисия. Българинът засне специално видео в подкрепа на кампанията, която ще се състои в понеделник.

„Днес целият свят е изправен пред силен и опасен противник – коронавируса. Урокът, който научих от спорта е, че ние сме силни обединени. Моят отбор играе критична роля за всеки индивидуален успех, който имам. По този начин международната организация от наука и проучвания е ключът към успешната борба с коронавируса. Нека дадем на най-добрите учени и предприемачи инструментите, и нашата подкрепа, за да се създаде ваксина, лечение и диагностициране на вируса. Това ще ни доближи до завършване на гейма, сета и мача. За здравето на човечеството срещу коронавируса. Благодаря ви“, сподели Григор.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още