Григор не се паникьосва от факта, че няма треньор

dsport.bg

Григор коментира ситуацията с треньора си на брифинга в София днес. В последните месеци нямаше човек, който да бъде треньор на Димитров в познатия начин - да бъде с него по турнири.

"С Андре Агаси винаги поддържаме контакт. Той винаги ще е там, когато ми трябва, да си говорим. С Радек реално не сме били заедно. Това бе временен вариант. Животът си е мой. Сам си режисьор на филма. Нищо в мен не се е променило. Аз съм същия човек. Продължавам да работя в моята сфера и моите цели. Колко време ще отнеме? Не знам! Оказва се, че добрите игри дойдоха, когато нямах треньор до себе си на корта. Не съм в паника, за да намеря треньор. Винаги съм мислел, че може би ще е зле ако нямам. Но беше интересно. Хубаво е да имаш тази свобода. Тя ти помага да импровизираш повече. Какви ли не разговори имах със себе си по време на мачовете", сподели Григор.

Григор: Ще бъда играещ капитан на България за ATP Cup

"Няма как обаче, трябва да имаш треньор, но не бързам. Относително е, какъв ще е новият треньор. Толкова време ще прекарваме заедно, трябва да имаме добра химия. Някой път е въпрос за 1-2 точки. Може би ще ми трябва такъв човек, който да ме насочва към ключовите моменти. Агаси ми помогна много. Много време ми отнема. Ако трябва да говориш с него по телефона, трябва да отделиш 1:30 часа. Израснах много на корта с него. Той винаги даваше отговор", добави Григор.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още