Григор за Маша: Още може да завиждате (ВИДЕО)

dsport.bg

Григор Димитров направи интерес коментар по време брифинга си вчера след втория успех на Откритото първество на Франция. Един от репортерите го попита какво прави бившата му приятелка Мария Шарапова.

"Надявам се, че ще приемете един въпрос извън основната тема", каза журналистът след успеха на Димитров над Андрей Мартин. "Поддържате ли все още контакт с Мария Шарапова? Знам, че поехте по различни пътища, но винаги съм ви завиждал“. Григор се засмя и каза шеговито: "Още може да ревнувате".

"Тя е добре, винаги сме поддържали добра приятелска връзка. Надявам се, че я следвате в Instagram – може би тогава ще знаете какво прави. Не се тревожа за нея. Мисля, че тя е на добро място, на добър етап от живота си", каза Григор.

"Тя е такъв тип човек, който може да направи трудно решение и такъв преход", каза Димитров във връзка с отказването от тениса на Шарапова. "Искаше ми се да мога да ви споделя повече", сподели с усмивка първата ни ракета.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още