Гриша Ганчев обмисля да остане в ЦСКА, твърди отворено писмо от ‘‘червените“ фенове

dsport.bg

В четвъртък се проведе среща между собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев и част от „червените“ фенове, след която нито една от двете страни не излезе пред медиите, за да разкрие какво точно се е случило.

Пламен Марков: Никога не е стоял въпрос за обединение, аз съм избрал ЦСКА

Пълно мълчание след срещата на Ганчев с феновете

Както е известно в началото на седмицата Гриша Ганчев обяви намерението си да се оттегли от ЦСКА, като остави акциите на клуба.

Отскоро в публичното пространство циркулира отворено писмо до самия Ганчев и „червената“ общественост, което се твърди, че е написано от феновете, присъствали на въпросната среща в четвъртък.

Според написаното в него Гриша Ганчев е обявил пред привържениците, че обмисля техните призиви да остане начело на „армейците“, но не е казал категорично, че няма да се оттегли от ЦСКА.

Феновете припомнят доброто представяне на ЦСКА в групите на Лига Европа и изразяват пълна подкрепа към настоящия собственик, като се надяват съвсем скоро отново да са на трибуните, откъдето Гриша Ганчев ще усети голямата им подкрепа.  

"Вчера не чухме от Вас категорично "Да, оставам!", но чухме обещание да помислите сериозно върху думите ни и върху Вашето решение, обявено преди дни. Надяваме се то да се промени - заради всички, които обичат и милеят за ЦСКА. Тези хора знаем, че Вие сте точният човек! А ние... Ние ще продължим да сме там - на трибуните. Дано скоро се завърнем и всички в клуба усетите голямата ни подкрепа", гласи част от отвореното писмо. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още