Гриша Ганчев организира парти за успехите от Евро 2022 по борба

dsport.bg

В борбата отбелязаха с парти успехите от Европейското първенство в Будапеща. Изисканото тържество беше организирано от Гриша Ганчев, един от благодетелите на българската борба и член на Управителния съвет на федерацията. 

За доброто настроение на медалистите се погрижи попфолк певицата Кали. Имаше и специална триетажна торта, която беше разрязана от медалистите, от патрона на тържеството Данаил Ганчев и от президента на федерацията Христо Маринов. Десертът беше украсен с ликовете на всеки един от 10-те призьори в Будапеща.

В унгарската столица България записа най-доброто си класиране от 1989 година, когато за последно имаме 11 спечелени отличия.

Тайбе Юсеин и Кирил Милов ликуваха със злато, сребро взеха Миглена Селишка, Евелина Николова, Едмонд Назарян и Ахмед Батаев, а с бронз се окичиха Юлияна Янева, Айк Мнацаканян, Георги Вангелов и Рамазан Рамазанов.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още