Гриша Ганчев: Вложихме милиони в базите, някой се опитва да си измие ръцете с нас

dsport.bg

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира ситуацията относно базите, които „червените ползват“ – стадион „Българска армия“ и терените в Панчарево. Все още съществуват неразбории около съвместното дружество, което трябваше да започне изграждането на обектите. Ганчев коментира ситуацията пред колегите от „Банкеръ“ по следния начин: "Излели сме милиони в тези обекти и това може да се види от всеки. А въпросът: защо някой чиновник не си е свършил работата и се опитва да си измие ръцете с нас, е отговор, който друг трябва да даде".

Забраната за фенове по стадионите – ЦСКА понася най-сериозен удар

Адвокатът на „червените“ Станислав Трендафилов също даде своето становище по темата. Той заяви, че е безумно да се твърди, че ЦСКА е длъжник, като се има предвид, че за целия срок на договора задължението на ЦСКА е да направи инвестиция от 400 000 лева за базата в Панчарево и 700 000 лева за стадиона. „ЦСКА не само е преизпълнил многократно тази програма, но в същото време е изплащал и наеми на обектите, които клубът сам препостроява. Когато отидохме на базата в Панчарево заварихме един „залесен“ терен и няколко поруразрушени постройки. Идете и вижте какво е там сега“, каза Трендафилов.

Без публика на стадионите в София

Голяма драма: Борислав Михайлов остава президент на БФС, изпревари Бербатов с 11 гласа, 1 глас не стигна за балотаж

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още