Гришо: Вече не е забавно да ме сравняват с Федерер

Емил Евтимов Емил Евтимов

Григор Димитров даде любопитно интервю, в което говори за отношението си към публиката, за сравненията с Роджър Федерер и за любовта си към различните спортове.

Григор избра Крис Гро за нов треньор

"Връзката (с публиката) е много важна, това са основите. Обичам да се състезавам за хората, повече от всичко други опитвам да дам всичко от себе си за публиката и всички наоколо", заяви Григор, а за сравнението с Федерер каза: "Беше забавно да го чувам като бях дете, сега вече не."

"Забавно е, защото приятелите ми ме питат, какво щях да правя, ако не играех тенис? Никога не съм се замислял. Винаги съм мислел, че ще съм тенисист."

"Обичам спортът много. Аз съм спортист, така че го обичам. Опитвам да гледам всякакви спортове, просто седя и гледам, може би малко баскетбол, но нямам много време."

Най-големият успех на Гришо е сред големите изненади на 2019

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още