Полузащитникът на ЦСКА Джонатан Линдсет разкри, че е получавал смъртни заплахи след изказването си, че Левски не е претендент за титлата. Пред „Discovery“ норвежецът говори за разликата между феновете в България и Норвегия.

Линдсет: Казаха ми, че Левски е много добър отбор, но не ги виждам около нас в класирането (ВИДЕО)

„Има голяма разлика между футболната култура между двете страни. В България хората идват на битка. Носят емоциите си отвъд телата си. Чуват се освирквания постоянно. Замеряли са ме със запалки. Не е страшно. Хубаво е да усещаш натист, можеше и да е по-голям“, започна Лидсет.

„Чувал съм много странни истории. Казаха ми, че е имало змии по трибуните, аз не съм виждал. Полицията идва с щитове и пълно оборудване, за да ни защити. Мисля, че е грозно“, добави полузащитникът.

„Бях избран за играч на кръга след гол срещу Арда. След това имаше пресконференция. Някой попита дали Левски е конкурент за титлата. Казах, че са ни конкуренти, но не могат да се борят за титлата. Тогава ме наричаха фермер и ми отправяха смъртни заплахи“, продължи норвежецът.

Линдсет сподели и желанието си да заиграе в националния отбор на Норвегия: „Разбира се, че бих искал да съм част от националния отбор. Ако ми се обадят, няма съмнение, че ще отида. Това е голямата ми цел.“

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS