Халф на Етър заразен с COVID-19: Приемам нещата с усмивка, нямам търпение да се върна на терена

Полузащитникът на Етър Красимир Станоев, който даде положителна проба за коронавирус заяви пред официалния сайт на клуба, че приема нещата с усмивка и очаква с нетърпение да се завърне на терена. 28-годишният халф сподели, че в момента е изолиран у дома си, но тренира по два пъти на ден.

Футболист на Етър е с коронавирус, той успокои за състоянието си

"Добре съм, изолиран съм вкъщи, но нямам абсолютно никакви симптоми. Както вече казах, приемам нещата с усмивка. Тренирам по два пъти на ден у дома, вече нямам търпение да започна подготовка на открито", каза Станоев.

Карантината на Станоев трябва да приключи на 9 юни, като той се надява да успее да се включи в мачовете от плейофната фаза на efbet Лига.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още