Халф на Рома: Невъзможно е да довършим сезона

| Италия

Офанзивният халф на Рома Хавиер Пасторе говори за ситуацията в Италия пред “Radio Impacto” и направи логичната прогноза, че сезонът в страната няма как да завърши нормално. Аржентинецът добави, че трябва да имат определено време за подготовка футболистите, когато се нормализира обстановката в Европа, след като отмине пандемията коронавирус.

“Ще бъде невъзможно да довършим сезона. Ако бъда честен, ще ни трябват после 20-30 дни тренировки, за да бъдем готови.

„Всички клубове ще загубят пари, но аз мисля, че е невъзможно да продължим започнатото. Трябва да насрочваме за по-късно и по-късно, да изместим и старта на следващия сезон, което няма как да стане, защото през следващото лято ще има Европейско първенство, Копа Америка и други” каза още Пасторе.  

„Не можем да тренираме заедно, все пак ни дават индивидуални програми за подготовка у дома. Събуждаме се сутрин, мерим се и даваме резултатите на треньорите, както и времето на тренировките през изминалия ден.”

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още