Халф на Юве разказа за борбата си с коронавируса


Халфът на Ювентус Блес Матюиди разказа за битката си коронавируса. Както е известно французинът даде положителна проба за болестта заедно с колегите си Даниеле Ругани и Пауло Дибала.

Той обясни, че фактът, че е трябвало да си седи у дома и не може да отиде дори до магазина му се е отразило негативно на психиката. 

Отново коронавирус в Ювентус

"Честно казано, беше тежко. След позитивния тест нямах право да изляза дори до магазина. Това ме направи малко психо. Ситуацията бе нова не само за мен, а за всички ни. Нямах симптоми, но се страхувах за всички около мен. Определено не бяха най-добрите ми дни, постоянно се питах кога отново ще заживеем нормалния си живот", обясни Отабор.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още