Хали Тиам: Бих останал в Левски завинаги

test

"Бих останал в Левски завинаги". Това заяви халфът на Левски Хали Тиам след победата с 2:1 над Берое. Както е известно двубоят бе последен със "синята" фланелка за полузащитника.

Тиам призна, че все още не знае къде ще продължи кариерата си, но оставя много приятели в България.

Левски излезе втори след успех над Берое (Видеоанализ)

"Знаем, че всеки път, когато гостуваме в Стара Загора ни чака труден мач. Радвам се, че Робърта вкара два гола, отдавна не се беше разписвал. Доволен съм, че записахме победа. Спазихме тактическите указания на треньора. Трудно е защото сме изморени, но винаги се опитваме да дадем 100% от себе си. За мен е удоволствие да играя с толкова млади играчи. Надявам се те да продължат да се развиват и да правят Левски по-силен. Сърцето ми е свързано с Левски и феновете на отбора. Оставям доста приятели в България. Все още не мога да кажа къде ще продължа кариерата си. Тъжно ми е, че трябва да се разделя с Левски, но такъв е футбола. Бих предпочел да остана тук завинаги", каза Тиам.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още