Хамилтън за срещите с Ферари: Мисля за бъдещето си

| Формула 1

Световният шампион Люис Хамилтън не отрече срещите си с президента на Ферари Джон Елкан. "Не виждам нищо лошо в това", каза Хамилтън, който бе помолен да коментира информацията, която първо се появи в италианския "Газета дело спорт". Според информациите Хамилтън има предложение от Ферари за договор, който да стартира през 2021 година. Също така продължават преговорите на пилота и с Мерцедес.

Хамилтън триумфира във финалното състезание за годината

"Разбира се всичко, което се случва зад затворени врати винаги е частно. В продължение на много години никога не съм обмислял други варианти. Просто вървях по един единствен път. Мисля, че няма големи шансове за променя на този път, но не виждам нищо лошо в това да се огледаш и за други възможности. Искам да продължа да печеля", коментира Хамилтън.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още