Хърн: Всички се разбраха, Пулев ще е съперник на Джошуа

dsport.bg

Макар и все още неофициално, вече изглежда абсолютно сигурно, че Кубрат Пулев ще бъде следващият съперник на Антъни Джошуа.

Аръм избухна: Пулев ще прекрати кариерата на Джошуа

След като този вариант бе споделян многократно от всички страни за най-вероятен, сега импресариото на Джошуа Еди Хърн потвърди, че по негова информация двете организации IBF и WBO са се споразумели и първата защитата на Джошуа ще е тази на титлата на IBF, където задължителният претендент е Пулев.

"Мисля, че всички се споразумяха, че Пулев ще е следващият. Искаме организациите да ни кажат кой ще е първи, Пулев или Усик? За мен, по всяка вероятност е Пулев, защото неговата защита бе обявена първа. Според мен следващият мач на Джошуа ще бъде в края на април или в началото на май."

Кубрат Пулев: През април най-късно ще донеса световната титла в България

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още