Херо: Крайно несправедлива загуба

test

Треньорът на Берое Димитър Димитров заяви, че загубата от Левски с 1:2 е крайно несправедлива с оглед на показаното на терена от страна на двата тима. Херо бе категоричен, че заралии трябва да изчистят грешките, които допускат в защита, за да се представят още по-добре.

Левски излезе втори след успех над Берое (Видеоанализ)

"Резултатът е крайно несправедлив. Трябва да съжаляваме. През първото полувреме трябваше да водим с няколко гола разлика, но направихме детинска грешка и ни вкараха. След почивката темпото спадна, нямахме необходимата сила и мощ. Въпреки това диктувахме нещата не терена. След това допуснахме втора грешка и ни вкараха втори гол. Това го има във футбола. Трябва да изчистим грешките. Не може да имаш такова надмощие и да загубиш. Ние имахме над 20 удара. При такова превъзходство не е справедливо да загубиш, но това се случва във футбола. Радвам се, че играем добър футбол. Нашият тим може само да надгражда. Имаме нужда от подсилване - втори нападател, външни халфове. Тоуба няма право да играе от следващия кръг. Той тряба да си изясни ситуацията с Брюж. Желанието ми е да остане", обясни специалистът.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още