Херо: Левски нямаше положение, съдийството бе некоректно

dsport.bg

Димитър Димитров не остана доволен от равенството срещу Левски в Стара Загора, като Херо допълни, че неговият Берое трябва да съжалява повече за точката. Ето какво каза Димитров и за съдийството:

"Не съм доволен от резултата, ние трябва да съжаляваме повече, защото не вкарахме ситуациите, които имахме. Направихме груба грешка при изравнителния гол. Левски нямаше положения в мача. Вие мислите ли, че нямаме претенции към съдийството? Видяхте ли фауловете, които ни спираха положенията още в началото. Съдийството беше некоректно. Не е трудно да разбера кога съдийството е поръчково. Спорните ситуации бяха в тяхна полза" 

"Нямам нито един офанзивен футболист на скамейката, имаме проблем в това отношение. Грешни решения в последния момент наклониха везните към равенството, както и грешката при изравнителния гол. Равният за нито един от двата отбора не е добър" каза Херо. 

"Ще търсим да усилим конкуренцията и пролетта да е по-различно. Надявам се да намерим. Как да освободим като нямаме достатъчно? Купата е шанс и възможност за нас."

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още