Централният защитник на Левски Холмар Ейолфсон изрази задоволство от завръщането си на терена. Той влезе титуляр, след контузията на Нуно Рейш на загрявката. "Беше по-добре от колкото очаквах. Вкарахме три гола, контролирахме мача, играхме добре. Първите ми 90 минути в официален мач. Това беше тест за мен да играя в мач от първенството и за това съм щастлив. Не е приятно да си толкова дълго извън терена. В последните няколко месеца чувствах, че съм по-добре и по-добре с всеки ден. Нуждая се от мачове, за да вляза във форма. Може да тренираш колкото искаш, но няма как да влезеш във форма, ако не играеш. Щастлив съм, че днес играх", каза Ейолофсон.


"Ситуацията в Левски е малко по-различна от момента, в който играх последно. Сега имаме различен отбор и трябва да работим много здраво. Имаме много обещаващи играчи. Различно е и е хубаво. Има някои неща, които се случват извън терена, които са позитивни. Бяхме много добри при организирането на контраатаки. Имахме и други положения. Ние винаги сме много опасни, когато играем по този начин. Тримата ни нападатели са много добри. Ако ни дават много празни пространства се получава това, което се получи днес", допълни исландецът.


"Искаме да сме на върха. Това е ясно, харесва ни там, но трябва да продължим пътя, по който вървим. Важно е да вземем максимален брой точки, а след като дойдат плейофите ще мислим", каза още Ейолофсон.


В същото време Иван Горанов също не скри суперлативите си към Паулиньо. "Паулиньо е страхотен играч и е удоволствие да се играе с него. Доста време сме партньори от ляво и се радвам, че е при нас. Днес играхме като отбор. Радвам се, че победихме. Съумяхме да задържим преднината. Това е важно. Бяхме по-агресивния отбор, искахме победата и играхме като отбор.  През целия мач трябва да сме концентрирани и да не допускаме подценяваме. Явно сме свършили добра работа след ЦСКА. Няма умора в отбора. Подготвен съм добре и се стремя да се раздавам", каза Горанов.

Левски пресуши "морето" с 3 гола за 13 минути (видеоанализ и оценки)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS