Звездата на Левски Холмар Ейолфсон стана първият играч от "сините", който участва в поредицата на клуба с включвания на футболисти от първия отбор от своите домове.

„Надявам се, че сте добре и в безопасност. Сега са трудни времена за всички. Надявам се, че ще се върнем към футбола, скоро“, каза Холмар.

"Имам договор до лятото на 2021 година, така че да - бъдещето ми е свързано с Левски", каза Холмар, който разходи зрителите в новия си апартамент, който е в Исландия. В момента играчът е там, тъй като футбол в България няма.

"Обожавам Ливърпул като млад и още го обожавам. Много харесвах Стивън Джерард. Готов съм да вдигна трофей с Левски. Бяхме близо веднъж, дано в края на сезона успеем да спечелим отличие. Английската Висша лига е любимото ми първенство. Хората в Исландия много я гледат. Харесвам физическите двубои", добави Ейолфсон.

"Музика? Зависи от ситуацията. В момента най-много слушам новия албум на Weekend. Любимата ми песен е "Сърце, душа за Левски София". Нямам специално хоби, особено, когато имаш две деца, няма как да имаш свободно време. Гледам Netflix може би, каза още той.

"Най-хубавият ми момент е, когато отстранихме ЦСКА на полуфиналите за Купата на България, беше страхотно. Не успяхме да спечелим Купата, но това бе голям момент", добави Холмар.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS