Старши треньорът на Пирин Благоевград Христо Янев заяви след победата срещу Хебър, че отборът има дух, воля и качествата да се спаси, но не трябва да сваля гарда.

„С голямо желание, концентрация и себераздаване успяхме да стигнем до победата. Цялата седмица работихме много дисциплинирано, както ние искахме. В съблекалнята настроението беше за битка и изнесохме такава на терена“, сподели Янев.

„Това, че запазихме модела на поведение през цялото време на мача бе ключово, за да постигнем до победата. Техният вратар извади много добри ситуации през първото полувреме. Важното е, че не отстъпихме и продължихме да бъдем настоятелни“, добави той.

„Поздравявам моите футболисти за поведението им на терена и за цялата им работа в тренировъчния процес.“

„Познавам футболистите достатъчно добре, знам как работят, знам каква им е мотивацията им.“

„Имаме дух и воля, но и качествата да се спасим. Въпросът е до какъв момент ще запазим това поведение, което имаме сега. До този момент всички показват същия дух, същата воля и мотивация.“

„При всички положения всички искаме да продължим с победната серия. Всичко зависи от нас. Съблекалнята е много обединена. Не трябва да сваляме гарда. Тепърва започва трудното и трябва да се справяме.“

„Аз научих много от работата си с Владо Манчев. Той има качествата и всички предпоставки да бъде успешен треньор. Пожелавам му успех“, завърши Христо Янев.

Пирин спечели с търпение важната битка с Хебър

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS