Бившият полузащитник на ЦСКА Христо Янев говори на пресконференция по повод предстоящия „Мач на надеждата“ на 6 септември на стадион „Васил Левски“. Той, както всички участници, изрази подкрепата си към бившия защитник Петър Хубчев, за когото стана ясно, че страда от коварна болест. Специалистът на свободните удар се пошегува, че в тази комапния от звезди едва ли ще се дореди до изпълнение на фал.

„Искам да благодаря на Стилиян за поканата, за тази възможност да съм на терена с толкова мои идоли, толкова добри футболисти. Това е шоу мач, който трябва да вдъхне надежда на всички, които се борят. За мен е чест да съм на една маса с такива хора. Това шоу се превърна в лек шок, когато Стилиян ми се обади, дали ще съм на нивото на тези хора. Да не стане забава, но на друго ниво“, започна Янв.

„Относно Петър Хубчев, трябва да дадем надежда, че нещата ще се оправят. Хубчев е борец. Имал съм възможност да ми бъде треньор в  националния отбор. Ако има човек, който е готов да се бори и да пребори всичко, това е той“, заяви той по адрес на Петър Хубчев.

„Вчера имах тренировка и тя не премина по начина, по който очаквах. Срещнах много подготвени хора. Надявам се да бъдем на нивото, на което Стенли и хората очакват. Имената, които е поканил Стилиян, ни задължават да бъдем максимално подготвени. Искрено се надявам да сме в добра форма, добро настроение и да не сме далеч от формата от последното минало. Стилиян е твърде мил, аз в тази компания мога да изпълнявам свободни удари, само ако те са пред телевизора“, завърши Христо Янев.

Стилиян Петров: Някои от звездите искат да играят голф в България, да видят повече, да пробват кебапчета и кюфтета (ВИДЕО)

Петър Хубчев се бори с коварна болест, Стилиян Петров призова за подкрепа към бившия защитник

Балъков за Хубчев: Стилиян се пребори, очакваме и той да се пребори (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS