Христо Порточанов отговори на Венци Стефанов

dsport.bg

Кандидатът за президент на БФС Христо Порточанов отговори на обвиненията към него и хора от неговия щаб от страна на президента на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов пред медиите вчера.

Публикуваме позицията на Христо Порточанов без редакторска намеса:

Г-н Стефанов,

Синът на г-н Aпостол Aпостолов няма да бъде член на ИК на БФС и никога не е обсъждан този въпрос. Откога хората от малките градове и села са с по-малко права от тези в големите населени места? Многократно съм заявявал, да не се политизира избора на президент на БФС. Знам също, че почти всеки делегат има своите политически възгледи и убеждения, но също така трезво ще прецени за кого ще даде гласа си за президент на БФС. Нека не бъркаме децата, а и внуците ни в нашите отношения. Съединението прави силата, от това сега се нуждае футболът ни и това не е клише, това е отговорност.

Мога да водя разговор по всякакви теми, но решенията и отговорността са мои. Считам себе си за успял човек, човек на думата и честа. С компромати не се занимавам, но ако някой ме засегне или обиди, ще получи подобаващ отговор.

Христо Порточанов

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още