Христо Стоичков с предложение за Ла Лига

| Световен футбол

Докато босовете на испанския футбол продължават да търсят най-доброто решение за подновяването на първенството, някои фенове и бивши играчи от Ла Лига дават своите предложения. Един от тях е и легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков.

Бившият играч на каталунците заяви, че имайки предвид възможността лиги като испанската да не могат да бъдат завършени заради коронавируса, шампионатът трябва да завърши със сегашното класиране: "Ще бъде по-справедливо да приключи, както е", каза той пред Cadena Cope.

В момента временен лидер в Ла Лига е именно бившият тим на Камата - Барселона. 

"Ще бъде по-справедливо да довършим сезона. Много от отборите в края на класирането биха могли да се спасят, остават много мачове. От друга страна, класирането може да остане същото и от следващата година да се включат и първите два отбора от Сегунда дивисион. Те също са свършили много работа досега. Така първенството ще стане с 22 отбора", каза още Стоичков. 

Стоичков изпревари Меси в класация за най-добър в Барселона

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още