Играч на Манчестър Сити си направи секс парти по време на пандемия

| Англия, Любопитно

Футболистът на Манчестър Сити Кайл Уокър пренебрегна съветите за самоизолация и организира секс парти с приятел и две момичета в неговия апартамент.

Уокър направи тричасова секс сесия, като след това той призова своите фенове да спазват съветите на медицинските лица и да си останат вкъщи, за да им помогнат в борбата с коронавируса и неговото разпространение.

Защитникът вече поднесе своите извинения, а сега е изправен пред потенциална много сериозна глоба от шефовете на клуба, тъй като е игнорирал съветите за социално дистанциране.

По-рано тази година Уокър се раздели с дългогодишната си приятелка Ани Килнър, след като стана ясно, че е забременил модела Лорийн Гудман.

На секс партито на футболиста на Манчестър Сити са присъствали 21-годишната Луиза МакНамара и 24-годишно бразилско момиче.

Двете са пристигнали в имението на Уокър с таксита към 22:30 часа във вторник.

Футболистът на Манчестър Сити им е платил 2200 паунда в брой преди да се преместят в спалнята.

Момичетата са напуснали апартамента около 2 часа сутринта в сряда.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още