Играч на Отава от НХЛ е с коронавирус

| Зимни, Спорт

Хокеист от Отава Сенатърс, чието име не се съобщава, е дал положителен тест за коронавируса. Това разкри сайтът на клуба от Националната хокейна лига на САЩ и Канада. Играчът е бил с леки симптоми на вируса. Това е първи случай на заразен играч от НХЛ.

"Той имаше леки симптоми на заболяването и в момента е под карантина. Отава Сенатърс установява всички, които са имали близък контакт със спортиста и работят заедно с лекарите от отбора. На всички членове на клуба се препоръчва да останат изолирани, да следят здравето си и да търсят съвет от медицинския персонал. Здравето на играчите и феновете остава основен приоритет. Ще продължим да правим всичко възможно, за да гарантираме безопасността на играчите, персонала, феновете и целия клуб в този труден момент поради разпространението на коронавируса", се казва в съобщението на клуба.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още