Играч на Портсмут научил, че е с коронавирус в ресторант ''Гладния кон''

Футболистът на Портсмут Шон Рагет е един от четиримата души в клуба с позитивен тест за коронавирус, съобщи TheSun. Играчът обаче разбрал за неприятната новина по доста странен начин. 

Той е пътувал от Портсмут към Джилингам в петък вечер и е спрял да вечеря в ресторанта "Гладния кон". Тогава защитникът, който е под наем от Норич, е получил позвъняване от физиотерапевта Боби Бачич, който му съобщил, че тестът му е позитивен.

Рагет веднага се изстрелял от ресторанта, но скоро е осъзнал, че е изложил на риск всички в него. Футболистът също така не е бил наясно, че Борис Джонсън нареди всички пъбове и ресторанти да бъдат затворени от петък вечер, когато става и случката.

"Много съм огорчен. Не мога да повярвам, че съм с коронавирус. Нямах никакви симптоми", заяви той.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още