Играч на Тотнъм отива в казарма

| Англия

Тотнъм обяви, че пуска кореецът Хюн-Мин Сон да отбие военната си служба в своята родина. Още този месец нападателят ще започне задължителната си военна служба в Южна Корея. Той се прибра в родината си в края на март и в момента се намира под карантина. След края на карантината Сон ще влезе в казармата и ще приключи военната си служба през месец май. 

По закон военната служба в Южна Корея е 21 месеца, но са Хюн-Мин Сон тя ще продължи по-кратко, тъй като спечели златен медал на Азиатските игри през 2018 година.

В момента футболистът се възстановява след претърпя на операция на ръката при победата над Астън Вила с 3:2 на 16 февруари. Той се оперира в Южна Корена преди отново да се завърне в Англия в края на февруари, за да продължи рехабилитацията си. В крайна сметка се наложи играчът отново да се завърне в Южна Корея.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още