Националният отбор на Полша бе посрещнат кралски в Латвия. Иконом чакаше с нетърпение халфът на българския шампион Лудогорец Яцек Горалски и неговите съотборници пред хотела им в Рига. Той се поклони и не скри емоциите си след срещата си с Робърт Левандовски, съобщи se.pl. 

Иначе Левандовски по традиция беше охраняван от бодигард, който влезе с него в луксозния хотел в сърцето на Рига. Въпреки това икономът, който бе и с цилиндър, посрещна звездата на Байерн и другите играчи. Именно това накара футболистите да се почувстват така, сякаш е XIX век. Тогава е построен и самият хотел, като сградата изглежда впечатляващо. Нощувка в стандартна стая в хотела е близо 450 лв., а в президентския апартамент струва 6789лв., като цената включва огромен апартамент с огромно кралско легло, трапезария и място за бизнес срещи. Във фоайето се чува класическата музика.

От друга страна, след излизането от хотела Латвийската национална опера веднага хваща окото, следвана от други паметници. Огромното казино е още по-близо. Въпреки това, в самия хотел играчите ще имат толкова много удобства, че със сигурност няма да искат да напуснат стените му. На тяхно разположение ще бъде, наред с други, най-модерното СПА с шест масажни стаи, великолепен басейн и фитнес център. 
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS