СТК обяви: Илия Димитров разтрогнал с Левски заради неизплатени заплати

dsport.bg

Илия Димитров е разтрогнал с Левски заради неизплатени заплати. Това съобщи официалният сайт на Българския футболен съюз. От Спортно-техническата комисия към родната централа съобщиха, че считано 19.07.2021 година Димитров е прекратил договора си със "сините"

Ето какво съобщиха от СК към БФС:

"СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК „Левски“ Сф на Илия Асенов Димитров –състезател по футбол, считано от 19.07.2021 година.
Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС".

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още