Илиан Илиев: Начинът, по който загубихме може би ще повлияе

dsport.bg

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе много разочарован след драматичната загуба на "моряците" с 0:2 от ЦСКА. Той призна, че е възможно двата гола на "червените" в последните минути да окажат влияние върху играчи. Но все пак той ги похвали за старанието.

"Мисля, че мачът беше равностоен. Не сме тръгнали да задържаме. Винаги една точка и една точка. Но и със смените показахме, че не искаме да задържаме хикса. Трябваше да държим повече топката. Не бяхме на ниво. Напускането на Патрик ни повлия. Неприятна контузия. Като цяло, имаше повече битка и нерви в двубоя. Заряда за трите точки бяха важни. Но имахме и ситуация да изравним. В тези мачове трябва да имаш и малко късмет. Вложиха се много усилия от футболистите", сподели той.

Сладък варненски успех за ЦСКА с голове в края

"ЦСКА вече има друго самочувствие. Те и Левски винаги са грандове. Ако си помислиш, че срещу тях нещо лесно ще се случи, ще си изпатиш. Имахме своите моменти в мача. Трябва бързо да се съвземем. Неприятно загубихме мача. Начинът, по който загубихме, може би не окаже влияние. Но това ни е работата. Трябва да се възстановим и да се готвим за двубоя в събота", заяви Илиев.

"Не е мястото си завършващия пас или удар. Трябва да имаш и талант в себе си. Мисля, че като опасности имахме много, но бяхме припряни в последната фаза. Като държиш повече топката си по-свеж", добави още специалистът.

Чуйте какво още каза той в аудиото

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още