Илиан Илиев: Няма драма с Родриго, очаквахме това от контролата

Добри Атанасов Добри Атанасов

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след контролата на варненци с Черноморец, която завърши 1:1.

Черно море стартира с реми зимните контроли, Курьор изгледа мача

"За първа контрола се очакваше така. Акцентът въобще не беше в резултата. Нормално е да има умора, но очаквах малко по-голям хъс и организация. Очаквано за контрола в този период", коментира Илиев.

"С Мат Курьор подписваме с него и става наш футболист. Както видяхте играха 12-13 човека от школата, но на някой още е рано за мъжки футбол. Трябва да има опитни футболисти покрай, които да се направи отбор. Договорът ще е минимум за година и половина. Родриго беше на преглед в София и казаха, че няма проблеми. Има натрупване, но няма драма", допълни треньорът на варненци.

"Габриел Лейте ще дойде в Турция с нас. В момента е в процедура по изваждане на италиански паспорт. Нямаме място за футболист извън ЕС. Няма как да се прави извод за неговите качества. Има време да го видим там. За момента няма информация за изходящ трансфер. Надявам се и да няма. Вероятно ще преотстъпваме на други отбори. На 30 януари играем с Огжапес от Казахстан", допълни още Илиев.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук