Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви след поражението от ЦСКА с 0:1, че „моряците“ не са заслужавали да загубят.

„ЦСКА отбелязаха, а ние не успяхме. Според показаното на терена не заслужавахме да загубим. През първото полувреме бяхме по-добрият отбор на терена. През второто полувреме ЦСКА изравни играта и имаше някои моменти“, коментира Илиев.

„Като цяло равностоен мач. Това, което бяхме замислили като план го изпълнихме почти на 100%. В завършващата фаза не успяхме да вкараме. След гола на ЦСКА изгубихме мача“, добави той.

„Имаше ситуации, които трябваше да завършим с по-голямо самочувствие. Може би ни липсваше и малко късмет. Имахме достатъчно ситуации, които можеше да завърши по по-добър начин.“

„От реакциите на скамейката на домакините и от съдийството бях принуден да сменя Виктор Попов и Пабло Гарсия. Чак 50 нарушения, това означава, че няма никакъв ритъм на мача. Много лесно се свирят тези нарушения.“

„Футболистите няма от какво да се срамуват от това, което показаха на терена на ЦСКА, който е един от водещите отбори.“

„В следващия мач искам да покажем малко по-голямо самочувствие. Берое е много добър отбор, с добри единици. Ще имаме неприятности, ако не се възползваме от нашите голови възможности“, каза още Илиан Илиев.

Повече от Илиан Илиев може да чуете в прикаченото аудио!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS