Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе изключително ядосан след равенството 3:3 с Царско село, до което се стигна, след като неговият тим водеше с 3:1 в резултата.

Черно море изпусна Царско село в зрелищен мач с шест гола

"Със сигурност 5-6 минути, след ктао свърши мачът няма как да дам обяснение. Бесен съм от отношението на няколко човека. Вместо да затворим мача ние накрая треперим, което е абсурдно. Има опитни футобисти, които трябва да си вземат ролята в съблекалнята, а не да го играят сърдити. Имахме толкова положения за четвърти и пети гол. Не съм доволен от смените, които влязоха - за кой ли път. Това е моя отговорност като треньор. Всички усилия, които положихме отидоха на вятъра в последните 15 минути. 

Давахме повече пространства на Царско село. Правим четири,пет смени, които бяха дупки, но имаше и титуляри, които трябваше да си поемат ролята, да си ударят по един-два шамара на терена. Има капитани на отбора. Дето се казва - с лежане ще я докараш до 3:2. 

Няма лесни гостувания, трябва да успеем да се възстановим. Ние говорим за Лига Европа, трябва да питаме Неделчо Михайлов дали отборите от втората осмица влизат в плановете за там, тъй като, ако е вярно, че е решено кой взима Купата, кой ще играе там. Има ли смисъл да се борим?!", сподели Илиев след срещата. 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS