Илиана Раева получи благодарствено писмо от президента на Ервопейската гимнастика

dsport.bg

Президентът на Европейската гимнастика Фарид Гаибов изпрати благодарствено писмо до президента на БФХГ Илиана Раева след края на Европейското първенство по художествена гимнастика във Варна. Ето какво написа Гаибов:

„До президента на БФХГ Илиана Раева

Уважаеми Президент,

Уважаема госпожо,

Европейското първенство по художествена гимнастика през 2021 година вече е в миналото. Бихме искали да изразим нашите най-искрени признателност и благодарност, както и да ви помолим да бъдат предадени благодарностите ни на екипа и доброволците.

Прекрасната и неуморна работа, която всички вие извършихте, позволи организацията на това първенство да бъде много впечатляваща. Следователно този успех е и Ваш успех! Да се организира европейско събитие с такова качество е наистина постижение, в частност с оглед на много ограничения, породени от пандемията.

Членовете на Вашата федерация работиха рамо до рамо с нашия Технически комитет и с екипа ни. Тяхната любезност, постоянна достъпност и топло посрещане беше оценена от всички нас.

Като очакваме с нетърпение отново да се срещнем с Вас скоро и като желаем всичко най-добро на федерацията Ви, оставаме

Искрено Ваши,

Д-р Фарид Гаибов, ппрезидент, и Лиса Уъртсман, генерален директор“

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още