Изпълнителният директор на Берое Илко Русев заяви, че държи спортният директор Валентин Грудев да остане на работа в клуба. Както е известно той си подаде оставката заедно с треньорския щаб на тима в понеделник след загубата от Славия с 1:2.

Русев допълни, че е изключително щастлив от идването на Димитър Димитров и заяви, че той е най-добрият вариант за клуба в момента.
"Искаме по-бързо да се върнем на победния ход. Ние сме марка в българския футбол и имаме сериозни традиции. Имам разговори с Грудев и се опитвам да го убедя да остане. За момента остава в Берое. Аз държа на това. Ние сме един от тимовете, които не сме привърженици на честа смяна на треньорите - това води до дестабилизиране на отбора. Смятам, че за момента сме постъпили максимално добре. Всички, с които говорихме за г-н Димитров бяха категорични, че той е най-добрият вариант за Берое в ситуацията, в която се намираме. Щастлив съм, че той прие, защото неговият успех ще е успех и на Берое. Не мога да кажа дали той е най-силното попълнение на клуба пък и няма да е коректно спрямо него, но съм много доволен, че прие да дойде", каза изпълнителният директор на заралии.

Димитър Димитров: Берое има голям потенциал, проблемът е психологически

Берое официално обяви Херо за нов треньор

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS