Интер чака пари от Лудогорец

Интер може да вземе пари от българския шампион Лудогорец. Става въпрос обаче за бразилския Интернасионал. Това ще стане факт, ако "орлите" купят халфа на Ботафого Алекс Сантана. Българският първенец е в напреднали преговори с играча и се очаква сделката да стане факт.

Според gauchazh.clicrbs.com.br трансферната сума, която Лудогорец ще плати е 2,8 милиона бразилски реала (460 000 евро).

Алекс Сантана бе собственост на Интернасионал между 2013 и 2018 година преди да отиде в Ботафого през 2019. Тимът обаче все още държи 10% от правата на футболиста и при сделка, то такъв процент от трансферната сума ще отиде в Интернасионал.

Лудогорец се подсилва с нов бразилски футболист

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още