Интер под карантина до 22 март

| Италия

Интер ще бъде държан в карантина, докато не изтекат две седмици от мача срещу Ювентус, което означава, че „нерадзурите“ ще бъдат изолирани до 22 март.

„Gazzetta dello Sport“съобщава, че отборът ще остане в карантина през следващите десет дни, но никой от играчите няма да бъде подложен на тест, за да се провери дали са положителни за COVID-19.

Защитникът на Ювентус Даниеле Ругани бе диагностициран с коронавирус, а от Интер обявиха, че преустановяват тренировъчните занимания и поставят играчите под карантина.

Протоколът не предвижда на футболистите да им бъдат направени тестове, тъй като в момента нито един от играчите на Интер няма симптоми на вируса.

Не само играчите са в карантина, но също така техническият персонал, мениджърите и членовете на отделите ще са изолирани в домовете си през следващите десет дни.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още